Vi nærmar oss Spania

22.08.2008
I går var vi relativt motlause, men så kom redninga - ein trailersjåfør som brakte oss til ein trailerhimmel! Vi har aldri sett så mange trailerar nokon sinne på ein plass! Til vår store skrekk var dei fleste borte då vi kika ut av teltet i dagtidleg, men etter litt arbeid, fekk vi haik til ein by som heiter Toulose.. Når vi kjem dit, begynner vi å nærme oss grensa til Spania! :)

4 kommentarer:

  1. Anonym sa...

    wow! hvis dere er i toulose i en uke, kan dere kanskje treffe Berit! ho skal jo bo der i et år og reiser til uka! :P cool, god tur videre ja..

    fredag, august 22, 2008  

  2. Anonym sa...

    Hei!
    I dag fredag kom det stort stykke i RA igjen - fine bilder som dere har sendt!
    Mamma Bull

    fredag, august 22, 2008  

  3. Anonym sa...

    Hei farande fanter....;-)
    Imponerende fart på tommelbruken deres - er jo snart ved målet. Vær litt nøye på bloggen og i reisebrevene å oppgi stedsnavnene riktig for om folk ønsker å finne stedene på kartet, blir det vrient med feilskrevne navn. Toulouse har 2 u-er og så sto det visst Mitz et sted på bloggen.
    Nå har dere 3 hele uker på resten. Bruk litt tid på den spanske østkysten, om ikke annet så på veien tilbake. Idylliske små badebyer og forhåpentlig mange rike og gavmilde badeturister. Hilsen pappa Bull

    lørdag, august 23, 2008  

  4. Unknown sa...

    Herlighet dere er sprøe:)
    Men dere gjør noe betydningsfullt. håper dere får samle inn masse penger til sør Sudan prosjektet:)
    Ta godt vare på hverandre
    hilsen Sonja i Skippey land

    lørdag, august 23, 2008  

Legg inn en kommentar