Den Franske Hospitalitet

26.08.2008
Vårt siste haik førte oss nesten til paradis! Etter å ha køyrt tre hundre meter, oppdaga vi til vår store skrekk at vi hadde gløymt filmkameraet på plassen vi stod og haika, så vi køyrte tilbake for å sjå om det framleis var der.. Og det var det heldigvis! :) Etter å ha køyrt eit lite stykke, spurte mannen som tok oss på om vi ville overnatte heime hjå familien hans - eit tilbod vi ikkje kunne takke nei til! :) Så no ligg vi her på ei terrasse og ser opp på stjernehimmelen og tenkjer på den utrulege gjestfriheita vi har fått oppleve - ein fireretters middag med eit glas lokal vin, vi fekk låne dusj og internett og dei har sett på ei vaskemaskin med skittentøyet vårt! Så i kveld kunne vi legge oss nydusja og stappmette - under open himmel, og ikkje i eit klammt telt!

4 kommentarer:

  1. Martin sa...

    Kjempehyggelig å høre hvordan det går med dere. Hvor langt er det igjen nå da? Godt dere får det flott i blandt, det fortjener dere.

    Men, ikke glem kamera igjen!!

    tirsdag, august 26, 2008  

  2. Ze Brosowic sa...

    Høyres nydelig ut, bra at det er oppturer òg.

    Lykke til vidare.

    tirsdag, august 26, 2008  

  3. Anonym sa...

    Wow, d e så arti å følg med altså!!! Kult at dåkk møte folk som e så åpen og gjestfri...kan tenk mæ d va godt med en dusj..hehe;)
    klæm Bjørg Marit

    tirsdag, august 26, 2008  

  4. Anonym sa...

    Hei på dere.
    Utrolig artig å følge med hvordan det går og hvor dere er.
    Samle adressene til de dere møter som ofrer tid og åpner huset for dere, så sender vi de en hilsen når dere er tilbake i gamlelandet.
    Hilsen pappa Bull.

    tirsdag, august 26, 2008  

Legg inn en kommentar