Om Prosjektet

05.03.2008
BLAKKE TIL AFRIKA!
...for å samle inn penger.

Endelig har vi muligheten til å gjøre noe vi har drømt om lenge; å reise til et annet kontinent uten penger! Fra 15. august slenger vi ut tommelen i veikanten og prøver å haike oss helt fra Norge til Afrika! Planen er å ha med kun nødvendige ting som sekk, klær, telt og sovepose. Så skal vi prøve å leve av å spille, tegne og tigge på gata.

Tur skulle vi på uansett, men hvorfor ikke gjøre noe nyttig i samme slengen? Derfor har vi gjort et samarbeid med Plan om å samle inn penger til et prosjekt de jobber med i Sør-Sudan. Sør-Sudan har i mange år vært rammet av grusomme borgerkriger. 2 millioner er blitt drept, og 4 millioner mennesker er flyktninger i sitt eget land! Over 60% av befolkningen er svært fattige, og ønsket om en bedre hverdag er stor! Plan jobber med å bygge opp en yrkesskole for gutter og jenter over 12 åri Juba. Skolen er i elendig stand, men vil forhåpentligvis fungere bedre når prosjektet er avlusluttet. Ved at vi samler inn penger via sponsorer i løpet av tiden vi er på tur, kan vi gjøre noe bra for noen som virkelig trenger det! På den måten får vi en knall tur, og kan reise med god samvittighet! Du kan lese mer om prosjektet her. Er du interessert i å støtte prosjektet? Send en liten mail til sponsor@gratistur.com

Måten vi får inn penger på, kan variere. Det er egentlig opp til hver enkel sponsor hvordan de velger å gi beløpet. En mulighet er å gi for hver kilometer vi klarer å haike, en annen er å gi en fast sum før/i løpet av turen, eller ved godkjent mål. Vi håper at både bedrifter, organisasjoner og privatpersoner kan være med å bidra! 100 kr er absolut mer enn ingenting! Ingen av pengene vil gå via oss.

Kontonummeret til prosjektet er 7874.06.20877. Så kan du skrive SSN0003/Gratistur i informasjonsfeltet. Da blir det lettere i etterkant å se hva vi har fått til. Ellers må du sende oss et sponsorsjema som du kan laste ned HER. Hvis du vil være anonym, er det bare å si ifra.

Så ønsker vi oss selv en god tur, og må innrømme at vi gleder oss som to små drittunger!

Hilsen Torgeir og André
.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar