Overraskende gode venner.

20.08.2008
Vi fant oss en tribune ved en skatepark og sov der i natt. Da vi våknet fant vi ut at vi var havnet midt i et knarkerede hvor de tok både det ene og det andre. Men vi ga de litt snus og ble bestevenner med en gang! Tilbudet om gratis nark dukket opp, men vi takket pent nei. Men skikkelig trivelige folk altså! Snakk om eventyr!

4 kommentarer:

  1. Anonym sa...

    Hehe, arti å sjå koss d går med dåkk! Ser ut te at dåkk klare dåkk ganske bra og har opplevd drøssvis med bra ting allerede! Stå på gutta! klæm Bjørg Marit

    onsdag, august 20, 2008  

  2. Anonym sa...

    Hehe, dere skulle tatt imot.. Tenk bare på hva dere kunne ha bytta til dere ved neste anledning! Jeg er forresten ikke kar (kvinne) om å finne dette stedet deres på noe som helst kart ..ei på Wikipedia, og jeg tror egentlig ikke Mitz er en ordentlig by. Mulig dere allerede har kommet fram til Afrika og bare dikter opp historier for at vi som følger med ikke skal bli alt for skuffa:)

    onsdag, august 20, 2008  

  3. Anonym sa...

    Konge og følge dere! Stå på! Detta går jo! Serr dere er tøffe! Keep up the good work! Bless!

    onsdag, august 20, 2008  

  4. Anonym sa...

    ...Du har kalt byen Mitz, men den heter Metz. Utrolig at dere kan ligge i teltet å oppdatere reisebloggen da......... God tur videre!

    Hilsen pappa Bull

    torsdag, august 21, 2008  

Legg inn en kommentar